Skip to content

PRIVAT - SKRIV DIG OP OG BLIV KUNDE I DAG!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Energiselskabet Elg! Det eneste det kræver, er at du udfylder formularen nedenfor, og så er du godt i gang med at få grøn strøm.

PRIVAT - SKRIV DIG OP OG BLIV KUNDE I DAG!Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Energiselskabet Elg! Det eneste det kræver, er at du udfylder formularen nedenfor, og så er du godt i gang med at få grøn strøm.

SoMe-08

følg os på 
Sociale medier


INSTAGRAM
Dyk ned i vores elektriske verden! Følg os for inspirerende billeder, grønne initiativer og skønne øjeblikke fra vores dagligdag. Gør din dag lidt mere strålende med os!

FACEBOOK
Bliv en del af vores energiske fællesskab! Hop ind, del dine tanker og hold dig opdateret om alt det nyeste fra Energiselskabet Elg. Sammen lyser vi verden op!

LINKEDIN
Lad os netværke med energi! Hold dig opdateret med branchenyheder, vores seneste projekter og muligheder for at blive en del af vores dynamiske team. Vær med hvor det hele sker!

FØLG OS PÅ 
SOCIALE MEDIER

phone-mod-08

INSTAGRAM
Bliv en del af vores Instagram-univers! Her skruer vi op for energiniveauet og lyser op i din dag. Følg med for at se vores spændende elektriske eventyr og få nogle brugbare tips til at spare penge i hverdagen.

FACEBOOK
På Facebook er vi mere end bare et el-selskab; vi er en strømfamilie! Følg med for at være en del af vores elektrificerende fællesskab, hvor vi deler gode tips, spændende energihistorier og meget mere.

LINKEDIN
På LinkedIn er vi i fuld gang med at netværke vores vej til en mere elektrisk fremtid! Følg os for at få indblik i vores professionelle rejse. Lad os sammen forme en bæredygtig energiverden!