Skip to content
All posts

Halloween 2023: Skræmmende god grøn energi!

Halloween er lige rundt om hjørnet, og selvom det normalt handler om spøgelser og gys, er der en anden slags skræmmende ting, vi bør tage alvorligt - vores klimapåvirkning. Heldigvis er Energiselskabet Elg her for at tilbyde dig en grøn og bæredygtig måde at fejre denne halloween på. Lad os udforske, hvordan du kan gøre din fest endnu mere miljøvenlig.

banner

 

Gør dit hjem energi effektivt

Før du tager ud for at samle slik, kan du overveje at gøre dit hjem mere energieffektivt. Udskift dine gamle lyspærer med LED-pærer, isoler dit hus ordentligt og sluk for elektronik, når du ikke bruger det. Dette hjælper med at reducere dit energiforbrug og spare penge på din elregning.

Genbrug og opgrader dine kostumer

Halloween handler ofte om udklædning, men det betyder ikke, at du skal købe nyt hver gang. Prøv at genbruge tidligere års kostumer eller opgradere dem med kreative ideer. Dette reducerer affald og er mere bæredygtigt.

Sørg for at genbruge slikpapir

Efter en aften med slikindsamling, sørg for at sortere dit slikpapir til genbrug. Det er en enkel handling, der hjælper med at reducere affald og beskytte vores miljø.

Skift til elgs grønne strøm

Den måde, vi producerer og bruger energi, har en direkte indvirkning på vores klima. Ved at skifte til Energiselskabet Elgs grønne strøm, reducerer du din egen CO2-udledning og bidrager til en mere bæredygtig energiproduktion. Det er en skræmmende god måde at tage ansvar for vores planet på. Bliv kunde i dag!

Halloween


Del din bevidsthed

Endelig, del din bevidsthed om klimaforandringer og bæredygtighed med dine venner og naboer. Jo flere mennesker der er opmærksomme, jo lettere bliver det at gøre en positiv forskel.

Halloween behøver ikke at være skræmmende for miljøet. Gør det til en lejlighed for at tage ansvar og træffe bæredygtige valg. Sammen med Energiselskabet Elg kan du fejre en grøn og miljøvenlig halloween, der er skræmmende god for vores planet.