Skip to content
All posts

Sommeren 2023: Klimaforandringer kræver hastig handling!

Sommeren 2023 har været markant anderledes end tidligere år, og politikere kalder det starten på en katastrofefilm. Den globale opvarmning er blevet tydeligere end nogensinde før, og vi oplever ekstremt vejr i hele verden. Varmerekorder bliver slået, og vi ser skovbrande og kæmpehagl i Europa og Nordamerika.

Klimaudfordringerne vækker dyb bekymring blandt politikerne i Danmark. De er enige om, at det er på høje tid at tage handling. FN's generalsekretær, António Guterres, kalder det for begyndelsen på en æra med global opkogning og opfordrer til handling uden tøven og undskyldninger.

Som politisk ordfører for Radikale Venstre, Samira Nawa, påpeger, er det afgørende, at vi ikke venter på mere viden, men tager politiske løsninger i brug. Vi kan ikke vente på flere rapporter; vi ved allerede, at klimaforandringerne er menneskeskabte og kræver handling nu.

Energiselskabet Elg er enig i, at langsommelighed er uacceptabel. Vi vil også gøre vores del for at bekæmpe klimaforandringerne. Vi tilbyder grøn strøm til indkøbspris, og sammen kan vi skabe en bæredygtig fremtid. Lad os tage handling i fællesskab og bidrage til at beskytte vores planet for kommende generationer.