Skip to content
All posts

Ulovlig opkrævning af gebyrer: Energiselskaber trænger til gennemsigtighed og ansvarlighed

Gennemsigtighed og din stemme for rettigheder: Energiselskabet Elg står ved din side

Kære kunder, jeres tillid og tilfredshed er vores førsteprioritet hos Energiselskabet Elg. Vi ønsker at gøre det klart, at vi følger alle gældende love og reguleringer og opkræver ikke ulovlige gebyrer fra jer. Vi er en gennemsigtig energileverandør, der ønsker, at I skal føle jer trygge og informerede om alle aspekter af jeres elaftaler.

Vi er stolte af vores høje standarder for gennemsigtighed og retfærdighed over for vores kunder.

Hvad du skal gøre, hvis du fejlagtigt og uretmæssigt er blevet opkrævet et strafgebyr for at skifte leverandør.

Hvis du eller nogen, du kender, har været påvirket af ulovlig opkrævning fra et andet energiselskab, er det vigtigt at træde i karakter og handle. Din stemme kan gøre en forskel. Vi opfordrer jer alle til at klikke på følgende link: Hvad du skal gøre, hvis du fejlagtigt og uretmæssigt er blevet opkrævet et strafgebyr for at skifte leverandør, og følge instruktionerne for at rapportere det pågældende energiselskab til de relevante myndigheder. Ved at rapportere uretfærdige praksisser hjælper I med at sikre, at energiselskaber overholder loven og beskytter forbrugerne.

Gennemsigtighed og lovlydighed: Vi prioriterer vores kunders interesser hos Energiselskabet Elg

Lad os stå sammen for at sikre, at alle energiselskaber er ansvarlige og beskytter vores kunders rettigheder. Vi er taknemmelige for jer og ser frem til at fortsætte med at levere den bedste service til jer.