Skip to content
All posts

Lempelse af elafgift til minimumssats forsvinder!

Kære læser,

Så er det tid til at tænke på elregningen igen! Det danske skatteministerium har annonceret en ændring af el-afgifterne, som træder i kraft fra d. 1. juli 2023. Som forbruger betyder det endnu en gang, at vi skal punge ud for at betale for vores elregning. Men før du begynder at græde over det, vil jeg minde dig om, at der er et lys for enden af tunnelen!

 

Hvis du er en familie på fire med to voksne og to børn, der bruger cirka 4.000 kWh om året, vil ændringen i el-afgifterne koste dig omkring 72 kroner ekstra om måneden. Det kan måske virke som en stor udgift, men det er stadig billigere end at sende hele familien på en shoppingtur hver måned (selvom det lyder fristende, ikke sandt?).
Men lad os nu tale om noget mere positivt!

Elg er et energiselskab, der tilbyder grøn energi til konkurrencedygtige priser. Ved at skifte til Elg kan du spare penge og samtidig hjælpe med at støtte den grønne omstilling. Elg er dedikeret til at skabe en mere bæredygtig fremtid ved at tilbyde produkter, der er 100% grønne og klimaneutrale.

 

Hvis du er klar til at skifte til Elg og spare nogle penge, kan du besøge deres hjemmeside og blive kunde i dag! De tilbyder forskellige produkter og planer, der passer til enhver husholdning. Og med deres 100% grønne energi kan du være sikker på, at du gør noget godt for både din pengepung og planeten.

Så husk, selvom el-afgifterne stiger, er der stadig håb for at spare penge og støtte den grønne omstilling. Besøg Elgs hjemmeside i dag og bliv en del af den grønne revolution!

 

Regneeksempel:
Familie på 4, der bruger 4.000 kWh om året 72 kroner ekstra pr måned 72 kr. x 12 måneder = 864 kroner ekstra om året. Det betyder, at familien vil betale 864 kroner ekstra om året i el-afgifter efter ændringen. Men ved at skifte til Elg kan de spare penge på deres elregning og samtidig støtte den grønne omstilling.